PREPAREM-NOS PER A L’ONZE

Sovint ens lamentem de l’actitud dels partits i del govern perquè temem que ens allunya de la independència. Oblidem, però, que la força que tot ho mou som nosaltres, el poble.

Vam ser el poble qui va impulsar el gran moviment de les consultes populars, qui va forçar els partits a unir-se en un programa electoral independentista, qui va organitzar de manera impecable el Primer d’Octubre, qui va resistir les agressions de les forces d’ocupació als col·legis, qui va fer-se fort els dies 10 i 27 d’octubre per defensar la República provisionalment traïda… i només pot ser el poble, per ell mateix, qui remunti l’actual situació de desànim i torni a ser l’avantguarda de l’independentisme.

Per això cal que ens tornem a comprometre, a organitzar, a actuar. Des de la base. Cada dia. Però un dia també ens hem de mobilitzar col·lectivament, veure’ns, reconèixe’ns i conèixer la força que tenim: l’Onze de Setembre.

Enguany tornarem a baixar a Barcelona amb autocar. Els tiquets surten a 12 euros, i als socis els hi deixem per 10. Les criatures menors de 12 anys -acompanyades- viatgen de franc.

També tenim per a tu samarretes de totes les talles, a 15 euros. Ja saps que la venda de samarretes ens permet finançar campanyes que amb les quotes de socis no hi arribaríem.

Tant per comprar els tiquets com les samarretes ens trobaràs els dies

30 d’agost i 1, 5, 7 i 9 de setembre, de 6 a 8 del vespre, al centre cívic Sant Ramon, carrer Santa Maria, 17, i el dissabte 3 de setembre a la parada de la plaça Abat Oliba, també de 6 a 8.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s