Seguim dempeus

Avui el nostre manifest reivindica la Sanitat Pública i els drets salarials dels seus treballadors. PER LA SANITAT PÚBLICA UNIVERSAL I PER LA DIGNIFICACIÓ DELS SANITARIS

La Monarquia corrupta vol netejar-se concedint el Premi Prínceps d’Astúries als Sanitaris, molts d’aquests ja han respost: No volem premis de monarquies corruptes que tenen centenars de milions a paradisos fiscals.

Exigim la Dignificació de totes i tots aquells que treballen en el sector sanitari i que van veure retallades les seves nòmines, amb increments salarials que ho compensin.

L’assemblea territorial de Cerdanyola de l’ANC reclamem la necessitat imprescindible de disposar d’uns serveis de salut plenament públics i de qualitat, amb l’increment persistent de la dotació econòmica necessària per situar-los al nivell d’excel·lència que cal al nostre país, amb una visió àmplia dels serveis sociosanitaris que inclogui les residències de gent gran dins el sistema públic, i amb unes condicions de treball dignes per a totes les persones que treballen en aquest sistema sociosanitari.

Pels Drets socials
Llibertat presos, preses, i exiliats i exiliades.
Visca la República Catalana!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s