CAMPANYA CASA NOSTRE, CASA VOSTRE

unnamed

Aquesta setmana s’ha presentat la plataforma “Casa Nostra, Casa Vostra”, que vol aglutinar el moviment a favor de l’acollida dels refugiats i que fa evident la manca d’acompliment dels acords per part de l’estat espanyol.

Des de l’Assemblea Nacional Catalana ens hem adherit a aquesta campanya solidària i reivindicativa que pretén fer pedagogia i sensibilitzar sobre la necessitat d’acollir refugiats. Catalunya ha estat poble acollit i històricament un país d’acollida, en aquests moments les institucions catalanes tenen el compromís d’acollir i asseguren tenir-ho tot a punt però no els hi és permès acollir directament els refugiats, ja que, és l’estat espanyol qui té competències en polítiques d’asil i no ho està complint.

El primer acte de campanya es durà a terme el dia 10 de desembre, dia dels Drets Humans, a la plaça Universitat de Barcelona. En aquest acte la sectorial d’Immigració hi serà present com a membre de l’equip coordinador de la plataforma en representació de l’ANC. La comissió de mobilització de l’ANC també col·labora de forma activa amb l’aportació de voluntaris i amb l’organització de l’acte sobre refugiats de la campanya d’estiu. De les 11h a les 18:30h hi haurà diverses activitats, xerrades, carpa dels Drets Humans, projecció de vídeos… i es clourà a les 18:30h amb l’encesa de 10.000 espelmes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s