L’ANC convida als cerdanyolencs i cerdanyolenques a signar la ILP d’habitatge i contra la pobresa energètica

L’ANC participa en la recollida de signatures amb dues paradetes els dies 11 i 18 d’Abril de 11 a 13 hores al mercat de Fontetes i al mercat de  Serraperera respectivament.

perfil-verd-300x300

L’ANC de Cerdanyola – Cerdanyola per la Independència, vol informar que no només dona suport a la ILP d’habitatge i contra la pobresa energètica ( http://ilphabitatge.cat ) promoguda per diverses entitats com la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, sinó que en participarà de forma activa.

L’ANC és una entitat que persegueix l’objectiu de la Independència no pas com a fi, sinó com a eina imprescindible per a fer un país més just, més lliure i més prosper. És per això que l’ANC creu que la legislació actual no protegeix els interessos de les persones, deixant-les indefenses davant dels Bancs i de les empreses de subministraments bàsics com són la llum o el gas.

Un dels principis fundacionals de l’ANC és la justícia social, i actualment la legislació tant en matèria d’habitatge com en matèria de pobresa energètica és clarament injusta amb els més desafavorits. En aquest sentit volem lloar la iniciativa del Parlament de Catalunya de posar fil a l’agulla per acabar amb la pobresa energètica amb el decret llei contra la pobresa energètica aprovat per clara majoria a finals de 2014. Aquest decret, malauradament, ha estat impugnat i suspès a instàncies del govern espanyol pel TC, deixant sense ampara a milers de catalans.

Altre cop volem denunciar la persistència d’aquest estat que va en contra dels catalans sense fer cap distinció.

Finalment, volem convidar els ciutadans de Cerdanyola a signar en favor d’aquesta iniciativa legislativa i recordar-los que podran trobar fulls de signatura els dies 11 i 18 d’Abril de 11 a 13 hores al mercat de Fontetes i al mercat de  Serraperera respectivament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s