Vine amb nosaltres a la “V”, però sobretot apunta’t i reserva un lloc per a la història!

La campanya “Ara és l’hora” és molt més que una gran “V” de Volutat i de Votar.

 

Ara és l’hora!

Ja està tot a punt per a que t’apuntis a la gran “V” que formarem aquest proper Onze de Setembre amb els carrers de Diagonal i Gran Via de les Corts Catalanes a Barcelona. Trobaràs més informació i podràs apuntar-te des del web araeslhora.cat. Ara és l’hora, ho tenim tot apunt!

La campanya “Ara és l’hora” és la campanya que durem a terme des d’ara fins al 9 de Novembre i serà una campanya per aconseguir el Sí/Sí. Aquesta campanya té 3 objectius.

  • Aconseguir 100.000 voluntaris: Tens 30 minuts a la setmana per fer un retuit al twitter? pots compartir una notícia al teu facebook? pots enviar un whatsapp als teus contactes? Llavors pots ser voluntari! Quan t’apuntis a la “V” tindràs una opció per fer-te voluntari. Passaràs a ser voluntari de la campanya que porta l’ANC, Omnium i diversos reconeguts professionals, com entre d’altres l’empresa més important del món de màrqueting polític. Aquests voluntaris seràn independents del nucli de Cerdanyola i seguiran directrius enviades directament des de la coordinació de la campanya. No seran voluntaris per paradetes sinó que seran més aviat voluntaris que treballaran “des de casa”.

 

  • Aconsguir 3M d’euros: Per a fer una bona campanya es necessiten diners i des de “Ara és l’hora” s’han posat aquest objectiu de mínims per aconseguir planetjar una bona campanya comunicativa pel Sí/Sí. Per aixó quan t’apuntis a la “V” també pots fer un donatiu extraordinari de cara a aquest finançament. Qualsevol cosa és molt útil! Cal dir que tots els números del pressupost seran públics al web de l’Assemblea.

 

  • Fer de la “V” la manifestació més important de la història: No només hem de guanyar la consulta, sinó que hem de dir a tothom que sóm el moviment més enèrgic, actiu, implicat, pacífic i democràtic que existeix a Europa. Cal que tot el Món veigi que el nostre clam és perfectament legítim i que ningú s’hi pot oposar. Per aixó cal que la “V” que formarem l’Onze de Setembre sigui la fotografía més impactant que cap diari pugui oferir. En aquest sentit cal que ens apuntem al aplicatiu informàtic. És molt important perquè serà la manera de portar un recompte i d’organitzar la gran senyera que recorrerà tota la “V”. Cada tram estarà dividit en 9 franges, 4 de vermelles i 5 de grogues, amb aquesta organització pretenem formar aquesta senyera tant visual que ha de donar la volta a tot el planeta. Per aixó quan t’apuntis al aplicatiu, hauràs de triar color (vermell o groc) i una de les franges que se’t ofereixin. El tram de Cerdanyola és el tram 22, allà tria el color i la franja que més t’agradi. Podeu inscriure fins a 5 persones amb un únic correu, si n’heu d’inscriure més haureu de posar un altre correu.

Si arribem a aquests 3 objectius aconseguirem no només guanyar el 9N sinó també mostrar al Món que sóm un País normal.

Samarretes

El lot que conté la samarreta de color vermell o groc val 15€ dels quals 7€ van directament per finançar la campanya. Per aixó quan compreu la samarreta esteu també fent una donació a la campanya. Molt de compte! han sortit samarretes no oficials que no destinaran els beneficis a aquesta causa. Podeu comprar les samarretes oficials a botiga.assemblea.cat o als diaris catalanistes més importants del País. Des de Cerdanyola per la Independència i de cara a que us surti el més econòmic possible aquest lot, hem decidit fer una comanda conjunta per estalviar-nos els ports. Per aixó si voleu lot, heu de passar pel local de l’AAA.VV Sant Ramón de 20h a 20’40h (C/Santa Maria 17) amb els diners (15€ per lot) la talla i el color que vulgueu (podeu mirar-ho a la web) avui dimecres 30 de Juliol o dimecres 6 d’Agost. NO FAREM CAP ALTRA COMANDA CONJUNTA! i recordeu, s’ha de pagar en el moment que feu la reserva i no s’admetran devolucions, per tant assegureu-vos de la talla i el color que voleu.

Transport

Recordeu que tenim autocars disponibles per arribar a Barcelona directament al nostre tram. El preu és de 10€ i no us haureu de preocupar per les cues els colapses o els trens plens de gent. Podeu passar pel mateix local de les samarretes per a fer la reserva del autocar. En aquest sentit hem aconseguit que tant TMB com RENFE com FGC augmentin la seva freqüència de pas habitual. 

I recordeu, és MOLT IMPORTANT que TOTHOM, TOTHOM s’apunti al aplicatiu, serà la nostra manera de guanyar el 9N!

Ànims que queda ja molt poc!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s