Nota de Cerdanyola per la Independència sobre el 11 de Setembre

Cerdanyola per la independència vol aclarir i tranquilitzar els seus associats tot informant sobre els actes del 11 de Setembre.

Sabem que hi ha força neguit sobre l’organització que es durà a terme aquest proper Onze de Setembre. Preguem que entenguis i ens disculpis, l’organització d’un acte com aquest requereix molta feina i alguns canvis de darrera hora. Volíem dirigir-nos a vosaltres amb la informació més fiable.

Sobre la campanya “Ara és l’hora!”

Pretenem durant aquest estiu abans del dia Onze tenir preparada la campanya que durem a terme des del dia 11 de setembre fins al 9 de Novembre. Per tal de portar a terme aquesta campanya “electoral” necessitem dues coses:

  • Aconseguir voluntaris: Els voluntaris són la nostra força principal. La seva feina és realitzar alguna de les tasques previstes en la campanya, que són molt diverses. Poden anar des d’enviar missatges a les persones de cercles propers, fins a repartir informació del Sí-Sí, passant per trucar als possibles votants o captar nous voluntaris. La seva implicació és variable, des de 60 minuts setmanals fins on cadascú consideri oportú.
  • Aconseguir el finançament necessari: Per tirar endavant la segona part de la campanya ens caldran recursos econòmics. Per això, s’ha posat en marxa un projecte de finançament (foundraising) amb diversos canals d’obtenció de recursos: els donatius particulars, la compra de la samarreta de l’11S, les subscripcions, l’organització d’actes que permetin l’obtenció de beneficis… En aquesta línia, s’ha engegat una campanya de telemàrqueting que ha començat a fer trucades en nom de l’ANC i d’Omnium per demanar col·laboracions econòmiques per la campanya.

Onze de Setembre al matí. Gran acte de la societat cívil en favor de la consulta del 9N.

Aquest proper Onze de Setembre al matí, Cerdanyola per la independència organitzarà un gran acte a favor de la consulta del 9 de Novembre i de que els catalans puguin decidir el seu futur. Ara mateix no us podem fer arribar més informació però de moment reserveu-vos el matí de la Diada per participar-hi!

Onze de Setembre a la tarda. Formem la gran V.

Com sabeu durant la tarda anirem a la V de Barcelona. Aquest any s’ha dividit el recorregut en trams de manera similar al que es va fer durant la via. Cada territorial tindrà assignat un tram. Des de Cerdanyola molt aviat us farem arribar el tram al que anirem. Preguem que tingueu una mica més de paciència, a mitjans de setmana us farem arribar aquesta informació.

Un cop tinguem el tram, us podreu inscriure a la web. Aquest any com a repte organitzatiu, pretenem formar una gran senyera de mosaic humà durant tot el recorregut. És per aquest motiu que hi ha dos colors oficials, el groc i el vermell. Quan ens apuntem al tram ens farà seleccionar també el color de la samarreta per tal de garantir que cada tram té una proporció adequada de samarretes grogues i de samarretes vermelles. Us recomanem que espereu a formalitzar la reserva abans de comprar el lot de la diada.

En aquest sentit també volem aclarir alguns dubtes. L’únic lot oficial és el que es distribueix des de la web botiga.assemblea.cat i les botigues dels principals diariscatalanistes del País. Quan us informem sobre el tram també us explicarem com obtenir-les. El preu del lot és una aportació al finançament de la campanya del 9N, però no cal disposar-ne d’un per participar a la V. Es pot usar la samarreta groga de l’any passat o una de vermella o groga.

Preguem per tant que tingueu una mica més de paciència abans de formalitzar la inscripció i si l’heu formalitzada ja no us preocupeu, com l’any passat, podeu modificar la inscripció.

Us recordem que tenim disponibles autobusos per a que ens portin i ens tornin de Barcelona. Podria ser que els transports públics fossin plens i que hi hagués un cert col·lapse a Barcelona. Per adquirir els tiquets del viatge o per resoldre altres dubtes en podeu trobar cada dimecres de 20 a 20.40 a l’AAVV de Sant Ramón

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s