Bellaterra per la independència organitzà una recollida d’aliments

En la nova campanya de Recollida d’Aliments del dissabte passat 4 de maig d’enguany, altra vegada els ciutadans de Bellaterra han materialitzat el sentit solidari en una causa social: donar aliments a famílies necessitades que depenen de Càritas Cerdanyola.

En acabar el dia s’havien recollir gran diversitat d’aliments bàsics (llet, oli, pasta, llegums, farina, llaunes, …) d’acord amb les necessitats expressades abans per Càritas, i que han estat transportats a la seu de Càritas a Cerdanyola del Vallès en 4 vehicles de voluntaris de Bellaterra per la Independència, entitat organitzadora.

Des de l’ONG han expressat el seu agraïment tot comentant que 100 famílies depenen totalment dels aliments que Càritas distribueix, xifra que s’ha incrementat respecte els anys anteriors. També han comentat que la crisi econòmica i social ja no afecta solament a població immigrant i sovint més vulnerable; també ha arribat a ciutadans catalans que tenien negoci i ara no tenen per menjar.

Per acabar volem agrair l’activa participació ciutadana dels bellaterrencs i bellaterrenques en la recent jornada solidària.

Bellaterra, 5 de maig de 2013. Bellaterra per la Independència

Aliments recollits a Bellaterra copia

By bellaterracom1234 • Posted in Bellaterra • Tagged , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s