Abril 9. El Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona s’emancipa

Agents de la Propietat Immobiliària per la Independència, sectorial de l’Assemblea Nacional Catalana, durà a terme el proper dijous 11 d’abril una roda de premsa per fer públic l’acord del Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona, que ha aprovat cessar les seva relació orgànica amb el Consejo General de los Colegios de Agentes de la Propiedad Inmobiliaria de España.

És la primera vegada que un col·legi professional de Catalunya pren un acord d’aquestes característiques, que obre el camí cap a la reivindicació i consolidació d’una estructura col·legial catalana independent de la d’España. De fet, l’acord insta també la resta de col·legis d’Agents de la Propietat Immobiliària de la nació i a tot el col·lectiu professional català, a adoptar acords similars en defensa de la sobirania que la legislació catalana els hi reconeix.

La roda de premsa comptarà amb les intervencions del vicepresident de l’ANC, Carles Castellanos, i el coordinador de la sectorial, Joaquim Ribas; i es durà a terme a la seu del Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona.

20130409-110457.jpg

By ANC – Vallès Occidental • Posted in Informació, Sectorials

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s