Abril 5. L’Assemblea Nacional Catalana es prepara per a mobilitzar el país

Recuperar la memòria històrica del moviment

L’ANC és hereva de tres processos històrics del país: l’Assemblea de Catalunya, La Crida i les Consultes. Enguany coincidint amb els 20 anys de la seva dissolució, i com va fer en el seu moment l’Assemblea de Catalunya, està previst que La Crida doni el seu relleu simbòlic a l’ANC.

Omplir el  Camp Nou amb un Gran Acte Nacional en col·laboració d’Òmnium Cultural i altres entitats

L’esdeveniment durarà mitja jornada  i tindrà parades i espectacles diversos, finalitzarà amb un espectacle únic i singular basat en un projecte que Lluís Llach va treballar amb el poeta miquel Martí i Pol, anomenat “Arrels d’Univers”.

De Catalunya al Món, suports per a la independència

L’ANC també té previst fer saber al món que Catalunya té la voluntat d’esdevenir un nou estat, en aquest sentit la campanya De Catalunya al Món explicarà els motius històrics i actuals que ens han portat a aquesta voluntat inequívoca. Altres objectius de la campanya són demanar empara al món per a aconseguir el referèndum, denunciar el setge a que l’estat espanyol té sotmesa Catalunya. La campanya també inclou una recollida massiva de suports sota el lema “signa un vot per a la independència”.

Cadena humana durant la Diada del 2013

L’acció pensada amb l’objectiu de tornar a posar Catalunya al centre mediàtic mundial, demostrar la unitat del poble i mostrar al món la voluntat de Catalunya i accelerar el procés polític capa a la independència, es desenvoluparà previsiblement de la Sènia a les Alberes per la costa, amb possibilitat d’estendre’s per la resta dels Països Catalans.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s