Felicitem la vila però seguim treballant

Cerdanyola del Vallès va instar el passat dijous el Parlament de Catalunya a convocar un referèndum d’autodeterminació. D’Aquesta manera, la vila esdevení el segon poble de la comarca a avalar la nova etapa del procés cap a l’estat propi, fent-ho després d’Ullastrell i avançant-se per pocs minuts a la ciutat de Terrassa. 

Des de Cerdanyola per la Independència volem felicitar els representants polítics locals, la tenacitat i valentia dels quals ha permès que la nostra vila sigui capdavantera en la defensa del dret a decidir. CxI vol subratllar que la moció aprovada en ple municipal insta la cambra catalana, el Govern català i els partits presents a la cambra a convocar una consulta per decidir el futur de la nació catalana. A més, el text compromet l’Ajuntament de Cerdanyola a continuar treballant per ‘fer cada vegada més àmplia la majoria social i econòmica necessària per esdevenir un estat propi’. 

Nogensmenys, Cerdanyola per la Independència continuarà fent feina. Des de l’entitat, vinculada a l’Assemblea Nacional Catalana, perseguirem ara que els grups polítics locals emplaçin l’Ajuntament a organitzar el plebiscit en cas que aquest sigui desautoritzat per la legislació de l’Estat espanyol o posposat per diversos interessos o complicacions. 

Així, des de CxI creiem que Cerdanyola del Vallès s’ha d’afegir a les viles i ciutats que garantiran el dret a decidir i l’expressió de la voluntat popular, que considerem una de les mesures més democràtiques que la societat pot exercir. 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s