El poble català vol la llibertat

Des de Cerdanyola per la Independència ens volem felicitar pel l’afluència massiva de ciutadans catalans i catalanes vinguts d’arreu del país en la manifestació independentista del Dia Nacional de Catalunya en què es reivindicava l’estat propi per a Catalunya, sota el lema “Catalunya nou Estat d’Europa”. A destacar el comportament cívic, respectuós i exemplar dels milers d’assistents, centrats en la reivindicació i sense caure en provocacions de cap mena.

Volem agrair la col·laboració entitats socials i polítiques del municipi que ens han ajudat en la realització dels actes de la Marxa cap a la Independència i de la Diada; també l’agraïment als cerdanyolencs i cerdanyolenques que han participat en els actes que s’han realitzat en relació a la Marxa i a la Diada.

L’entitat Cerdanyola per la Independència vinculada a l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) treballa per la independència de Catalunya i convida a la població de Cerdanyola a inscriure-s’hi i a participar-hi. És oberta a tothom i tots som necessaris en aquesta nova etapa històrica que ha començat.

Podeu contactar amb nosaltres a través del correu cerdanyola-v@assemblea.cat

O bé a través del web http://www.assemblea.cat/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s