Escalfem motors: Per una diada històrica

Imatge

Dies abans de la seva presentació oficial a la població, la plataforma Cerdanyola per la Independència presenta els actes previs a la manifestació per aquest 11 de Setembre, convocada per l’Assemblea Nacional Catalana

Segons el seu coordinador, Bernat Gastón, aquest és el gran objectiu de la plataforma. Una manifestació, que esperen sigui massiva, i que suposi un punt d’inflexió de Catalunya cap a la independència.

Un altre acte previst per la plataforma és la col.locació de tot un seguit de “paradetes”, a la plaça de l’Abat Oliba, al darrer cap de setmana abans de La Diada, les quals seran informatives i on també es podra adquirir banderes estelades, per tal de penjar-les a les balconades.

Finalment, i com a darrer acte, el proper dia 10, a les 9 del vespre, a la Pl. de la República (Pl. de Sant Ramon), està previst realitzar un sopar popular. Tot just abans del sopar l’organització té prevista una sorpresa.

Presentació oficial a Can Domènech

Pel que fa a la seva presentació davant la societat cerdanyolenca, aquesta està prevista per al proper dia 6, als jardins de Can Domènech (encara per confirmar), a les 8 del vespre, i on està prevista la presència del membre del Secretariat de l’Assemblea Nacional, Jaume Terribas, així com de la Fundació Catalunya Estat, la qual recapta informació econòmica sobre la viabilitat de Catalunya com a estat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s